1. Αυτοπροσδιοριζόμαστε ως casual / social guild και λειτουργούμε με βασικό γνώμονα το χιούμορ και το φιλικό πνεύμα.

2. Για τη διατήρηση του ευχάριστου αυτού κλίματος είναι απαραίτητη η ώριμη και πολιτισμένη συμπεριφορά. Δεν επιτρέπονται οι προσβολές, οι ύβρεις ή τα υποτιμητικά σχόλια μεταξύ των μελών και όποια διένεξη προκύπτει, οφείλει να επιλύεται δια μέσου των guild officers. Το χιούμορ, ο χαβαλές και η παρέα επιβάλλονται γιατί χωρίς αυτά το παιχνίδι παύει να είναι ευχάριστο.

3. Στο forum της ιστοσελίδας του guild, απαγορεύονται τα greeklish διότι κληρονομήσαμε μια γλώσσα με ιστορία 3000 ετών την οποία έχουμε καθήκον και υποχρέωση να τιμήσουμε. Επίσης απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, το spamming, το flaming και η δημοσίευση παράνομου εν γένει περιεχομένου.

4. Απαγορεύουμε ρητά και αυστηρά στα μέλη μας να χρησιμοποιούν τακτικές botting, εν πληρωμή power leveling και οτιδήποτε άλλο παραβιάζει τους όρους χρήσης του παιχνιδιού και της κατασκευάστριας εταιρίας.

5. Όπως κάθε guild που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι εμείς χρησιμοποιούμε ένα πρόγραμμα επικοινωνίας (Discord) τόσο για την οργάνωση και υλοποίηση των PvE και PvP events του guild, όσο και για την ενθάρρυνση της κοινωνικότητας / παρέας μεταξύ των μελών μας. Το Discord δεν είναι υποχρεωτικό για κάποιον που επιθυμεί να είναι απλά μέλος του guild, αλλά είναι υποχρεωτικό για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στα εν λόγω events.

6. Αν συμφωνείς με τη φιλοσοφία μας κι επιθυμείς να ενταχθείς στην παρέα μας, μπορείς να συμπληρώσεις μια Αίτηση μέλους.

7. Οι κανόνες αυτοί αντιπροσωπεύουν την κοινότητά μας την παρούσα χρονική περίοδο και ενδέχεται να συμπληρωθούν / τροποποιηθούν εάν οι περιστάσεις το απαιτήσουν.